cbc612df8a0

Законът за привличането е в основата на живота. Добре е да развиваме интуитивните си способности, за да привличаме това, за което мечтаем.

Всеки човек има свои мечти, но само някои вярват, че изпълнението им е възможно. Не позволявайте на който и да е, да ви казва, че не можете да постигнете нещо. Вярвайте в себе си. Търсете своята цел и смисъл на живота. Особено важно е да мислите, че мечтите ви са напълно постижими и да виждате в представите си изпълнението. Покажете на себе си и на другите, че животът съвсем не е толкова несправедлив и жесток, както понякога мислим. Покажете, че с нещо ви е провървяло, че чудеса се случват всеки ден.

БЪДЕТЕ ПОЗИТИВНИ

Преминавайте през живота с положително отношение и бъдете добронамерени. Подбирайте мислите си, привличайте позитивните и отсявайте негативните. Колкото повече положителна енергия вкарвате в ума си, толкова по-малко негативна ще има в живота ви.

БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ

Има не малко неща, за които можем да сме благодарни. Бъдете благодарни за семейството си, за приятелите, за дома си, работата, храната, за живота изобщо. Много хора мечтаят за това, което имате.

ВЯРВАЙТЕ В МЕЧТИТЕ СИ

Привличайте това, за което мечтаете. Именно мечтите са способни да превърнат живота в безкрайно чудо. Вярвайте без съмнение във всичко, от което се нуждаете или искате.

СЛЕДВАЙТЕ ИНТУИЦИЯТА СИ

Вие контролирате това, което се случва в ума ви. Ако нещо извиква приятно чувство, направете го. Вслушайте се внимателно във вътрешния си глас и знайте, че интуицията ще ви помогне.

ИМАЙТЕ МЪЖЕСТВОТО ДА СЛЕДВАТЕ СЪРЦЕТО СИ

Ако стремежът на сърцето ви води до сърдечни трепети, нужно е умение да се всушате в неговия глас и да проявите мъжество, ако е нужно. Смелостта дава сили. Не позволявайте на другите да ви отнемат от силата и да ви дърпат надолу. Търсете подкрепата на хора, които искат да успеете в това, което искате.

СЛУШАЙТЕ ИНСТИНКТА СИ

Интуицията ни напътства винаги правилно и ни прави силни. Инстинктите обаче могат да ни направят слаби, защото ролята им е да ни предпазват от рискове. Не се поддавайте, а внимателно обмислете риска и ако си струва го поемете.

ПРАВЕТЕ ДОБРО

Доброто винаги се връща по един или друг начин. Гарантирано.

ПЪТЕШЕСТВИЕТО ВДЪХНОВЯВА

Пътешествието е един от силните активатори за промяна в живота. Всеки път, когато пътешествате, вие виждате нови места, срещате се с други хора, откривате нови перспективи. Това е прекрасен начин за промяна. Уседналостта е застой.

ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ВИ ХАРЕСВА

Привличаме това, което искаме. Искате да имате повече време, за да правите това, което ви харесва повече от всичко? Ако е така, не казвайте, че това е невъзможно, а намерете време. Макар и малко като начало. Бъдете активни. Покажете стремеж.

БЪДЕТЕ ИСКРЕНИ

Бъдете самият себе си. Никой не обича фалшиви хора. Бъдете истински, честни, добри, признавайте грешките си.

НЕ БЪДЕТЕ ЛИЦЕМЕРНИ

Ако искате да привлечете нещо хубаво, то и вие бъдете източник на хубавото.

ВЪОБРАЖЕНИЕТО ВИ Е МОЩЕН ИЗТОЧНИК

Представете си, че мечтите ви се сбъдват. Законът за привличането действа за всичко, което искате да превърнете в реалност. Дръжте се така, сякаш това, което искате вече е факт. Бъдете ентусиазирани и увлечени от това, което ви интересува. Не се концентрирайте върху неуспехите и неудачите. Концентрирайте се върху успехите си и щастливите мигове свързани с тях. Поискайте да имате нови такива.

БЕЗПОКОЙСТВОТО, СТРЕСЪТ И СТРАХЪТ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ

Забравете за страха. Ако не даваме превес на тревогите, стреса и страха, нашият живот ще бъде по-щастлив. Неизвестността плаши, но сърцето иска живот пълен с приключения и вълнения свързани с преодоляване на препятствия.

ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА ПОРАДИ ОПРЕДЕЛЕНА ПРИЧИНА

Пораженията и неуспехите също имат своето предназначение. Животът ни води по тайнствен, но по своему красив път.

БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ. ЛЪЖАТА Е БЕЗПОЛЕЗНА

Ако искате да привлечете в живота си нещо истинско, стремете се да няма нищо, което да искате да скриете. Ако от нещо ви е срам, признайте го. Не винете другите за неправилните си постъпки. Контролирайте обидата си и се учете да търсите своите грешки в отношенията с другите.

ЖИВЕЙТЕ ТАКА, СЯКАШ ВСЕКИ ДЕН Е ЧУДО

Живейте така, сякаш мечтите ви се сбъдват всеки ден. Живейте без да съжалявате за миналото, без да се плашите от бъдещето и животът ви ще стане по-лек, по-красив, по-вълшебен.

ПРАКТИКУВАЙТЕ ТОВА, КОЕТО ИСКАТЕ

За да се справите, трябва да го правите! Не само да го искате, не само да го мечтаете, не само да го говорите. Започнете да действате.

ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР

Собствения опит не стига. Нужно е много да научим и от другите. „С какъвто се събереш, такъв ставаш“ казва народът. Ако искаш да станеш артист, събираш се с артистични, общителни хора. Ако искаш да станеш алпинист, търсиш алпинисти. Следваш хората преди теб, които са успели в това. Ако искаш да си щастлив, по-ведър, по-свободен, общуваш с такива хора и се абстрахираш от тези, които те теглят към обратното.

НЕ КРИТИКУВАЙТЕ

Не бъдете прекалено критични както към другите, така и към себе си. Бъдете по-снизходителни и подкрепящи.

ПРИЕМЕТЕ НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО СИ

Никой не е съвършен. Но всеки може да се развива и да се стреми да стане по-добър и по-успешен. Бог дал, Бог взел. Всеки притежава нещо, а друго не му достига. В това е очарованието на идентичността и предизвикателството да надградим това, с което разполагаме използвайки потенциала си.

НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ

Не се предавайте! Никъде, никога и при никакви обстоятелства!

БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ

Всеки иска да постигне тутакси това, за което мечтае, но често се иска време и търпение, за да се измине целият път до целта. Времето е проверка на желанието.

 

Ако наистина искате нещо, затворете очи, представете си, че се е случило и ако ви хареса това, което виждате в представите си, действайте! Можете!